Kartini Homestay di Satok, Kuching, Sarawak.

Homestay di Malaysia


Nama*: Abu Bakar Abdul Aziz
Alamat Homestay*:
No. 76A, Jalan Muhibbah Off Jalan Dagok,
93000 Satok, Kuching,
Sarawak 
No. Telefon :
013-8159469 (Abu Bakar Abdul Aziz - Whatsapp/WeChat
013-8164773(Puan Kartini)
Email: kartinihomestay4@gmail.com
Web Site: http://kartinihomestay.blogspot.com/
Tajuk : Kartini Homestay di Satok, Kuching, Sarawak.
Diskripsi:
Kartini homestay terletak di tengah - tengah Bandaraya Kuching membolehkan anda  merasai suasana kedamaian Kampung Melayu ditengah Bandaraya Kuching.

Rumah Banglo 2 Tingkat ini meyediakan kemudahan seperti -
  1. Peti Ais 2 Pintu dan Mesin Basuh Automatik.
  2. Peralatan Memasak seperti dapur memasak 2 burner, Microwave, Blender, Toaster, Cerek Elektrik, Periuk Elektrik, Lesung Batu dan sebagainya disedikan bagi membolehkan anda merasai "kemudahan seperti di rumah anda sendiri"
  3. 4 Bilik Tidur - 3 berhawa dingin dan satu dengan "Standing Fan".
  4. 2 buah Ruang Tamu disediakan. 1 di tingkat bawah dengan set sofa 3+2+1 dan 1 lagi di tingkat atas dengan set Sofa L Shape Kulit, TV Flat Screen lengkap dengan kemudahan Astro dan Kipas Syiling.
  5. Semua BilikTidur disediakan dengan almari pakaian, sejadah, tuala mandi dan telekung.
  6. 2 buah Bilik Mandi/Tandas yang luasdisertakan dengan "water heater".
  7. Ruang Makan dengan Meja Marble 8 tempat duduk disediakan.
  8. Kemudahan "Extra" seperti 3 Tilam Single Bed, 3 Totoo, 4 selimut, dan 5 bantal disediakan tanpa caj tambahan.
  9. Kemudahan Internet / Wifi percuma.
Kadar sewa semalam:
Upload gambar:

Kartini Homestay di Satok, Kuching, Sarawak. Kartini Homestay di Satok, Kuching, Sarawak. Reviewed by Homestay Kesidang on 05:56 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.