Shah Homestay di Temerloh, Pahang

Homestay 1 Malaysia

Nama*:Suhaimi
Alamat Homestay*:No. 26 Jalan jaya 1
Taman Jaya 6
Temerloh, Pahang
No. Telefon :Suhaimi : 0145173345 Norhayati  : 0145173411
Email:nizampurun@yahoo.com
Web Site:http://www.homestayshah.blogspot.com/
Tajuk :Shah Homestay di Temerloh, Pahang
Diskripsi:
Antara keistemewaan di Shah Homestay: 
1. Rumah besar, selesa dan lapang. 
2. Parking memuatkan 2 buah kereta jika pintu pagar berkunci dan jika tidak boleh memuatkan 4 buah kereta. Juga di hadapan rumah 2 buah kereta lagi boleh diparking. 
3. Kemudahan yang disediakan di dalam homestay ini lengkap dan pengunjung boleh menggunakannya dengan kadar bayaran yang dikenakan. 
4. Berhampiran dengan hospital Temerloh, juga Bandar Temerloh dan kawasan perniagaan di sekitar situ. 
5. Kawasan perniagaan seperti seven 7, kedai runcit, restoran yg beroperasi sehingga pagi, dobby, kedai pomen, kedai menjual barang basah, kedai basuh kereta, kedai barangan secondhand ( perabot dari Singapura) dan lain2 premis perniagaan yang jaraknya 1-2 km dari homestay... Pengunjung juga diberi potongan sehingga 50% jika menginap lebih dari sebulan. 

Kelebihan menginap di Shah Homestay: 
1. Rumah besar dan selesa 
2. Parking boleh memuatkan banyak buah kereta. 
3. Tilam dan bantal extra. 
4. Kelengkapan cukup 
5. Hampir dengan Hospital Temerloh dan kawasan perniagaan
Kadar sewa semalam:RM200.00
Upload gambar:

Shah Homestay di Temerloh, Pahang Shah Homestay di Temerloh, Pahang    Reviewed by Homestay Kesidang on 00:42 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.