Homestay d'Anggerik Sungai Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi, SelangorNama: Rosli Mustafa
Phone: 016-444-2925
Email: rosmus09@gmail.com
Web Site:
Kadar sewa: RM200.00
Alamat Homestay: Homestay D' Anggerik
Lot 1675/C, Jln Nazir
Sg. Ramal Dalam, Kajang, Bandar Baru Bangi Selangor Darul Ehsan
Malaysia
Upload Lokasi:
Gambar 1:
Gambar 2:
Mengenai Homestay: 💦 MESAJ DARI HOMESTAY D' ANGGERIK 💦

Assalamualaikum, kami dari Homestay D' Anggerik ingin memperkenalkan homestay kami yang menyediakan kemudahan penginapan berkonsepkan suasana KAMPONG DALAM BANDAR untuk mengelakan kesibukan kota.

Pada tuan/puan/sdr/sdri, sekiranya bertandang ke Bandar Baru Bangi Bandar Ilmu untuk tujuan menghadiri majlis perkahwinan, menziarahi keluarga, menghantar/melihat anak-anak di IPTA/IPTS (UKM, UPM, KLUC, UNITEN, MPI, Kolej Darul Hikmah - Abim, Program Komvo Di PICC - PutraJaya, ke Komplek Kerajaan Persekutuan PutraJaya, Hospital Serdang, Hospital PutraJaya dll).

Kami menyediakan satu (1) unit ruang keluarga (Rumah) dan sembilan (9) unit bilik -bilik berasingan dengan kemudah - kemudahan asasnya.

Silalah datang ke Homestay kami di Jalan Nazir, Sg. Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi (bersebelahan Melor Wedding Garden).

Sebarang pertanyaan sila hubungi +601128521186 atau melalui fb kami:-) rosli mustafa/ homestay d' anggerik /mudah.comhomestay1malaysia.blogspot.com

Jika ada rakan-rakan/kenalan yang memerlukan perkhidmatan kami tolong warwarkan. Terima kasih. Untuk pertanyaan lanjut sila ke page nie..
www.facebook.com/HomestayDAnggerikBangi?ref=hl
Sila like page nie..
Homestay d'Anggerik Sungai Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi, Selangor Homestay d'Anggerik Sungai Ramal Dalam, Bandar Baru Bangi, Selangor Reviewed by Homestay Kesidang on 21:31 Rating: 5

1 comment:

  1. Terima kasih kepada homestaydimalaysia.blogspot.com kerana menyediakan blog utk listing homestay yang sedia ada di Malaysia. Saya baru submit maklumat homestay kami di Bandar Baru Bangi. Harap pihak tuan dapat masukkan homestay kami dalam listing tuan dengan segera. Terima kasih atas bantuan =)

    ReplyDelete

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.