Senaraikan homestay anda di sini


Laman web homestaydimalaysia.blogspot.com ditubuhkan kerana pada pendapat saya maklumat homestay di Malaysia masih belum begitu mudah diperolehi di internet. Adalah menjadi harapan saya, agar Laman Web ini sentiasa menjadi satu sumber maklumat penting dan bahan rujukan kepada semua pihak yang ada kaitan dengan homestay di Malaysia.

Disebabkan hal ini, saya menubuhkan laman web homestay di Malaysia di mana segala informasi berkaitan dengannya boleh didapati dengan mudah di laman ini. Statistik yang diperolehi dari google menunjukkan bilangan pengunjung harian ke laman web ini mencapai  1,000 pengunjung sehari. Semoga pengunjung yang melayari laman web ini mendapat manfaat dari laman ini dan semoga dapat memberi manfaat kepada lebih ramai lagi.

Oleh kerana misi saya ingin menjadikan laman web yang memberi manfaat dan membantu pengendali homestay, saya ingin mempelawa pengendali-pengendali homestay yang ada menawarkan perkhidmatan berkaitan homestay untuk turut serta menyumbang di dalam laman web ini dengan menyenaraikan homestay anda di sini. Semoga ini dapat memudahkan kerja mereka mencari homestay samada untuk rombongan sekolah, membawa keluarga bercuti, dan sebagainya.

Hantar Iklan anda secara percuma di sini. Isikan maklumat yang diminta dan tekan butang Submit. Sekiranya tiada sebarang masalah iklan anda akan di siarkan dalam tempoh 24 jam In Shaa Allah. Sekiranya dalam tempoh tersebut iklan anda tidak disiarkan, sila hubungi saya melalui email ke homestaykesidang.gmail.com.


Powered byEMF Online Payment Form
Senaraikan homestay anda di sini Senaraikan homestay anda di sini Reviewed by Homestay Kesidang on 18:46 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjung Keling
Powered by Blogger.