D'Aina Homestay Pulau Pangkor, Perak

Homestay di Pulau Pangkor

Nama*: Rozzaman Roslan
Alamat Homestay*: B-1-6 Pangsapuri Damai
Teluk Dalam
Pulau Pangkor, Perak 32300
Malaysia
No. Telefon :01129566130
Email: dainahomestay@gmail.com
Web Site:
Tajuk : D'Aina Homestay
Diskripsi: D' Aina Homestay penginapan yang persis rumah anda sendiri. Ia satu-satunya homestay yang menawarkan pekej menarik iaitu penginapan yang selesa berserta kenderaan untuk memudahkan pergerakan anda seisi keluarga.

Dengan 3 bilik tidur yang berkapasiti besar & sederhana mampu memuatkan antara 4 - 10 orang penghuni dalam satu-satu masa mengikut keselesaan anda.

Lokasinya juga amatlah strategik. Ianya terletak berhampiran dengan pantai Teluk Nipah yang memang menjadi tumpuan pelancong yang datang ke Pulau Pangkor. Berada berdekatan kedai makan juga memudahkan anda menjamu selera.

Antara kemudahan yang homestay kami sediakan:

3 bilik tidur

- 1 master bedroom
▶ aircond
▶ katil queen
▶ bantal
▶ selimut
▶ almari pakaian (hanger disedaikan)
▶ tempat sangkut pakaian
▶ bakul sampah

- 2 bilik (sederhana)
▶ stand fan
▶ katil single
▶ bantal
▶ selimut
▶ bakul sampah
▶ 1 kerusi plastik

♥ panduan arah kiblat
♥ sejadah
♥ seterika
♥ sofa
♥ TV
♥ karpet(ruang tamu)

♥ dapur gas
♥ kelengkapan memasak
▶ periuk
▶ belanga
▶ senduk
▶ pisau

♥ periuk nasi elektrik
♥ Peti Sejuk
♥ cerek elektrik
♥ pinggan mangkuk & sudu
♥ jag dan cawan
♥ 1 meja plastik
♥ bakul & plastik sampah
♥ set meja makan(6 org)
♥ 1 bilik mandi (bershower)
♥ 1 tandas (berasingan dgn bilik mandi)
♥ penyapu & penyodok sampah

Dengan keperluan asas yang telah disediakan, percutian anda ke Pulau Pangkor menjadi lebih mudah.

Pihak pengurusan D'Aina Homestay mengalu-alukan kedatangan anda ke Pulau Pangkor dan sudi-sudilah menjadikan D'Aina Homestay penginapan pelengkap percutian anda.
Kadar sewa semalam: RM 300.00 - RM 350.00


D'Aina Homestay Pulau Pangkor, Perak D'Aina Homestay Pulau Pangkor, Perak Reviewed by Homestay Kesidang on 13:54 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.