Homestay Sungai Udang, Melaka

Homestay di Sungai Udang, Melaka

Nama*:Mohd Akhir
Alamat Homestay*:SU 89, Jalan Indah 7,
Taman Indah,
76300 Sungai Udang,
MELAKA
No. Telefon :
+6013 7139693 (Aida)
+6019 9078019 (Mohd. Akhir)
Email:
Web Site:http://sungaiudanghomestay.blogspot.com/
Tajuk :Homestay Sungai Udang, Melaka
Diskripsi:
Homestay Sungai Udang terletak di tengah-tengah tempat tumpuan pelancong. Di sebelah timur homestay ini adalah kawasan pantai-pantai peranginan negeri Melaka (Pantai Puteri, Pantai Tg Bidara, Pantai Pengkalan Balak etc..) manakala tempat tempat bersejarah (Banda Hilir) terletak di sebelah selatan. Untuk sampai ke MITC (Melaka International Trade Center) hanya mengambil masa kurang 20 minit, manakala untuk sampai ke KMM (Kolej Matrikulasi Melaka) atau UiTM Lendu hanya mengambil masa sekitar 30 ke 40 minit. Dan anda boleh sampai ke Kompleks Penjara Melaka, Malacca Fruit Farm atau pun PETRONAS Penapisan Melaka kurang 5 minit perjalanan dari sini.

Bilik Tidur :.
Kami menyediakan 3 bilik tidur dengan 2 katil Queen size & 1 katil slide double decker sigle size; dan 2 bilik air. Toto/comforter, bantal dan selimut tambahan juga turut di sediakan. Selain itu kami turut menyediakan tuala dan sejadah bagi keselesaan tetamu.

Ruang Makan :.
Set meja makan kami boleh memuatkan 6 orang dalam satu-satu masa. Turut di sediakan kerusi budak (baby's chair).

Ruang Masak :.
Kepada yang gemar menyediakan hidangan sendiri, kami turut menyediakan dapur memasak lengkap dengan perkakasan. 
....Peti Sejuk,
....Pembakar Roti/'Toaster'
....Rice cooker
....Electrical thermos dan, 
....set pinggan mangkuk juga turut di sediakan.

Ruang Mendobi :.
Kami menyediakan mesin basuh, seterika dan ampaian bagi kemudahan tetamu yang menginap di HSU. Tiada bayaran tambahan di kenakan.
Kadar sewa semalam:2 Hari 1 Malam = RM 160 (tiada Aircond)
2 Hari 1 Malam = RM 180 (ada Aircond)
Upload gambar:

Homestay Sungai Udang, Melaka Homestay Sungai Udang, Melaka Reviewed by Homestay Kesidang on 06:29 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.