Senaraikan Homestay di Laman Homestay 1 Malaysia Secara Percuma

Laman Homestay 1 Malaysia

Assalamualaikum pengusaha-pengusaha homestay. Saya bercadang utk jadikan laman web saya http://homestaydimalaysia.blogspot.com spt direktori atau market place untuk homestay di Malaysia yg menyenaraikan homestay2 di Semenanjung, Sabah dan Serawak bertujuan utk memudahkan carian homestay dalam satau laman. Pengusaha-pengusaha homestay boleh senaraikan homestay tuan-puan di laman ini secara percuma sahaja. 

Sehubungan itu saya menubuhkan laman web homestay di Malaysia di mana segala informasi berkaitan dengannya boleh didapati dengan mudah di laman ini. Statistik yang diperolehi dari google menunjukkan bilangan pengunjung ke laman web Homestay di Malaysia telah mencapai seramai lebih dari 207,000 orang dan pengunjung harian melebihi 600 pengunjung sehari di mana bulan lepas sahaja bilangan pengunjung ke laman ini adalah seramai 25,253 orang. Semoga pengunjung yang melayari laman web ini mendapat manfaat dari laman ini dan semoga dapat memberi manfaat kepada lebih ramai lagi.

Oleh kerana misi saya ingin menjadikan laman web yang memberi manfaat dan membantu pengendali homestay, saya ingin mempelawa pengendali-pengendali homestay yang ada menawarkan perkhidmatan berkaitan homestay untuk turut serta menyumbang di dalam laman web ini dengan menyenaraikan homestay anda di sini. Semoga ini dapat memudahkan kerja mereka mencari homestay samada untuk rombongan sekolah, membawa keluarga bercuti, dan sebagainya.

Hantar Iklan anda secara percuma di sini. Isikan maklumat yang diminta dan tekan butang Submit. Sekiranya tiada sebarang masalah iklan anda akan di siarkan dalam tempoh 24 jam In Shaa Allah. Sekiranya dalam tempoh tersebut iklan anda tidak disiarkan, sila hubungi saya melalui email ke homestaykesidang.gmail.com.

Anda juga boleh menghantar maklumat-maklumat tersebut melalui wassap ke 0179527363 dengan menyertakan nama, no telefon, email, alamat homestay, kadar sewa, laman web sekiranya ada, sedikit maklumat untuk memudahkan carian, dan beberapa keping gambar dan saya akan senaraikan homestay tuan/puan di laman web ini.


Powered byEMF Online Payment Form
Senaraikan Homestay di Laman Homestay 1 Malaysia Secara Percuma Senaraikan Homestay di Laman Homestay 1 Malaysia Secara Percuma Reviewed by Homestay Kesidang on 23:43 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.