IM Homestay di Bandar Satelit Muadzam Shah, Pahang

Homestay di Muadzam Shah

Name: MD IM
Nama Homestay: IM HOMESTAY
No. Tel: 012-900-2766
Email: moimib@yahoo.com.my
Web Site:
Alamat Homestay: No 5
Jalan Setia Jasa 6
Bandar Satelit, Muadzam Shah, Pahang
Malaysia
Kadar Sewa: RM180
Gambar
Homestay di Muadzam Shah
Gambar
Homestay di Muadzam Shah
Mengenai Kami: Homestay ini terletak di Bandar Satelit yg mempunyai Presinct Niaga dan Presinct Kediaman. Terletak bersebelahan jejantas lebuhraya Kuantan-Segamat (flyover) Terdapat banyak kedai di precinct Niaga spt Pizza Hut, KFC, Kedai makan/kafe dan mamak, dobi layandiri, supermarket Tunas Manja, butik dan berbagai lagi.

Semua kelengkapan/utiliti rumah disediakan termasuk air-cond di bilik utama dan kedua. Bilik ketiga disediakan kipas dinding. Mempunyai 2 buah bilik mandi.

Jalan yg sgt mudah utk ke UNITEN, MRSM, Politeknik dan SEMEKAP iaitu 1 - 2 km shj. Rumah homestay ini juga sangat mudah dijumpai kerana terletak bersebelahan jalan utama ke Kuala Rompin. Sewaan jangkamasa juga diberikan.

Tel : 019-9375387

IM Homestay di Bandar Satelit Muadzam Shah, Pahang IM Homestay di Bandar Satelit Muadzam Shah, Pahang Reviewed by Homestay Kesidang on 16:08 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.