Homestay di De Centrum di Bandar Baru Bangi, SelangorName:shahlina akma samsudin
Nama Homestay:HOMESTAY BANGI PUTRAJAYA
No. Tel:012-232-4832
Email:shahlinaakma@gmail.com
Web Site:https://www.facebook.com/privateguesshouse/
Alamat Homestay:de centrum residence
Jalan Ikram-Uniten
BANDAR BARU BANGI, SELANGOR 43650
Malaysia
Kadar Sewa:RM300.00
Gambar
Gambar 
Mengenai Kami:De Centrum Homestay

Untuk Homestay di De Centrum yang amat stategik kedudukakannya dianata Bandar Baru Bangi dan Putrajaya. Ini membolehkan pada sesiapa yang punya urusan di Putrajaya, UPM, Serdang, Mines, UNITEN, IUKL sehinggalah UKM boleh menginap bersama kami.

Di sini kami memberi anda membuat pilihan sama ada
- STUDIO/SOHO
- Suite Apartment 3 Bilik + 2 Bilik air

Kami menjanjikan keselesaan serta rehat yang sempurna sebelum anda memulakan tugasan anda esok hari.
Selain drp keselesaan yang ditawarkan kepada anda, tempat ini juga 'complete' dengan fasiliti2 lain persis sebuah hotel. Oleh yang demikian anda mahupun keluarga anda dapat melakukan tugas anda dengan hati yang lapang disamping ahli keluarga yang lain dapat berhibur.

Antara kemudahan yang disediakan adalah
-kolam renang
-kolam jakuzi
-kolam kanak2
-playground
-tempat bbq
-GYM
-tempat solat/Surau
-pelbagai restaurant daripada Mamak, KFC , Pizza Hut sehinggalah restaurant2 western yang lain.

Yang pasti kedudukannya di tepi highway atau bersebelahan dgn Lembaga LebuhRaya Malaysia ini memudahkan anda untuk bergerak kemana jua destinasi anda. Disini kami kongsikan beberapa gambar kemudahan yang disediakan. Untuk maklumat lanjut tentang penginapan bersama kami, sila hubungi 0149887324.

Homestay di De Centrum di Bandar Baru Bangi, Selangor Homestay di De Centrum di Bandar Baru Bangi, Selangor Reviewed by Homestay Kesidang on 06:38 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.