Teratak Yong Casa D'Balun di Slim River, Perak


Name:Haji Zulkapli
Nama Homestay:Teratak Yong Casa D'Balun Slim River
No. Tel:019-333-7925
Email:hjzulkapli@gmail.com
Web Site:
Alamat Homestay:lot 10070 Jalan Kampung Balun
Kampung Balun
Slim River, Perak 35800
Malaysia
Kadar Sewa:RM250.00
Bilik:
Homestay di Perak
Ruang Tamu:
Homestay di Malaysia

Homestay di Malaysia
Mengenai Kami:Homestay Teratak Yong Casa D'Balun Slim River ini mula beroperasi pada bulan Mei 2017. Rumah yang dibina di atas tanah kampung ini sangat luas dan selese untuk percutian anda bersama keluarga mahupun sahabat handai yang inginkan suasana kampung yang nyaman dan segar.

Menariknya di homestay ini, terdapat ruangan veranda/anjung yang selesa untuk anda menikmati suasana kampung. Di samping itu, lamannya yang luas membolehkan anda mengadakan aktiviti bbq.

Untuk melihat dengan lebih dekat lagi Homestay Teratak Yong Casa D'Balun, sila layari video promo 8 minit di youtube ini:

https://youtu.be/HlXpiMx-Ajw .

Video promo 1 minit pula boleh dilayari melalui link ini

https://youtu.be/TPM5jaFYe6Q.

Ingin menempah untuk bermalam di Teratak Yong Casa D'Balun? Sila hubungi nombor di bawah:

Haji Zul - 019-333 7925
Hajjah Azmon - 013-388 4340
Kemudahan:Homestay ini mempunyai 3 bilik tidur beserta 2 bilik air. Bilik-bilik ini dilengkapi dengan katil bersaiz Queen manakala satu bilik dengan katil bersaiz King. Kesemua bilik mempunyai almari dan kipas siling.

Ruang dapur disediakan peralatan memasak beserta peti ais mini manakala ruang tetamunya dilengkangkapi siaran Astro Njoi beserta kerusi rotan klasik untuk anda beristirehat.
Tempat Menarik:1) Taman Tasik YDP - 2 minit perjalanan
2) Pekan Slim River - 4 minit perjalanan
3) Shell out seafood Slim River @ TR & Traitor Crab - 6 minit perjalanan
4) Politeknik Sultan Azlan Shah - 10 minit perjalanan
5) Whitewater rafting ulu slim - 20 minit perjalanan
6) Kolam air panas ulu slim - 20 minit perjalanan
7) Air terjun Sungai Bil - 23 minit perjalanan
8) Sungai Klah Hot Spring - 30 minit perjalanan

Teratak Yong Casa D'Balun di Slim River, Perak Teratak Yong Casa D'Balun di Slim River, Perak Reviewed by Homestay Kesidang on 19:38 Rating: 5

No comments:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.