Villa Meena Homestay di Bandar Baru Bangi


Nama: Nisa Aziz
Nama Homestay: Villa Meena Homestay
Telefon: 019-368-7768
Email: admin@homestaybandarbarubangi.com
Web Site: www.homestaybandarbarubangi.com
Kadar Sewa: RM399
Bilik Tidur
Tetamu Homestay
Ruang Tamu
Alamat Homestay: Taman Kajang Impian, Seksyen 7
Bandar Baru Bangi, Selangor 43650
Malaysia
Mengenai Homestay: Tahniah kerana anda telah menjumpai Villa Meena! Villa Meena merupakan sebuah homestay yang besar dan selesa di Bandar Baru Bangi (berdekatan dengan Seksyen 7, Bandar Baru Bangi) yang sangat sesuai untuk memuatkan keluarga yang besar untuk bercuti bersama-sama atau menziarahi kenduri kahwin. Villa Meena merupakan rumah teres 3 tingkat beserta 5 bilik tidur yang besar dan selesa. Bandar Baru Bangi terletak berdekatan dengan Kajang, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan dan hanya lebih kurang 30 minit ke KLCC dan ke KLIA tanpa gangguan trafik.
Kemudahan: Antara kemudahan-kemudahan yang disediakan adalah termasuk:

Bilik tidur: 5 (3 bilik aircond, 2 bilik kipas siling)
Bilik Air: 5
Jenis Rumah: Rumah teres 3-tingkat (tengah/intermediate)
Jenis Hiasan: "Fully furnished" dengan 3 bilik tidur dipasang penghawa dingin, Fully tinted bagi memberikan suasana yang nyaman di dalam rumah.
Tempat letak kereta : Dua buah kereta boleh disimpan di dalam rumah
(Boleh memuatkan lagi dua buah kereta di hadapan rumah, terdapat kawasan berdekatan yang boleh letakkan kereta yang tidak mengganggu jiran sekiranya mempunyai lebih dari 4 kereta)

Ruang makan Villa Meena Homestay Bandar Baru Bangi yang terletak di tingkat 1 dilengkapi dengan set meja makan yang boleh memuatkan 6 orang pada satu masa.

Dapur kami dilengkapi dengan peti ais, cerek air, penapis air, peralatan memasak dan sedia untuk digunakan. Kami juga ada menyediakan microwave oven dan juga electric cooker untuk kegunaan anda. Pinggan dan cawan juga disediakan dengan lengkap untuk kegunaan anda.

Kami juga sediakan complimentary 3-in-1 coffee dan teh, beserta gula dan garam untuk anda secara percuma!

Set TV dan Astro Njoin disediakan untuk kegunaan anda.
Tarikan utama: Cantik, luas dan bersih!

Berdekatan dengan UKM, UNITEN, UIKL, KPTM Bangi, MFI, Bangi Sentral, Hotel Bangi-Putrajaya dan sebagainya.

Villa Meena Homestay di Bandar Baru Bangi Villa Meena Homestay di Bandar Baru Bangi Reviewed by Homestay Kesidang on 17:27 Rating: 5

1 comment:

Lokasi Homestay

Alor Star Damansara Perdana Durian Tunggal Homestay Ampang Homestay Bandar Melaka Homestay Batu Pahat Homestay Bota Homestay di A'Famosa Resort homestay di alor gajah Homestay di Alor Star Homestay di Arau homestay di Ayer Keroh Homestay di Banda Hilir Homestay di Bandar Baru Bangi homestay di Bandar Melaka Homestay di Bandar Seri Iskandar Homestay di Bangi Homestay di Batu Caves Homestay di Bayan Lepas Homestay di Bertam homestay di Beseri Homestay di Besut Homestay di Bidor Homestay di Brincang Homestay di Bukit Katil Homestay di Cameroon Highland Homestay di Changlun homestay di cheng Homestay di Cheras Homestay di Gemas Homestay di Gombak Homestay di Grik Homestay di Hulu Langat Homestay di Hulu Perak homestay di jasin Homestay di Jengka Homestay di Jerantut Homestay di Jerteh Homestay di Jitra Homestay di Kajang Homestay di Kaki Bukit Homestay di Kangar Homestay di Kemaman Homestay di Kepala Batas Homestay di Kluang Homestay di Kota Bharu Homestay di Kota Kinabalu Homestay di Kota Tinggi Homestay di Kuala Muda Homestay di Kuala Pilah homestay di Kuala Sungai Baru Homestay di Kuala Terengganu Homestay di Kuantan Homestay di Kuching Homestay di Kulai homestay di kulaijaya Homestay di Kulim Homestay di Manjung Homestay di Mersing Homestay di Miri Homestay di Muadzam Shah Homestay di Muar Homestay di Nilai Homestay di Padang Besar Homestay di Pasir Gudang Homestay di Pekan Homestay di Pekan Kuah homestay di pengkalan balak Homestay di Perak Tengah Homestay di Petra Jaya Homestay di Pontian Homestay di Port Dickson Homestay di Putrajaya Homestay di Seberang jaya Homestay di Segamat Homestay di Sepang Homestay di Serdang Homestay di Seremban Homestay di Setapak Homestay di Sg. Petani Homestay di Sintok Homestay di Skudai homestay di Sri Iskandar Homestay di Sungai Petani homestay di sungai udang Homestay di Tampoi Homestay di Tawau Homestay di Temerloh Homestay di Tumpat homestay di Umbai Homestay Duyung Homestay Georgetown Homestay Ipoh Homestay Johor Bahru Homestay Kluang Homestay Kota Bharu Homestay Kota Kinabalu homestay kuala lumpur Homestay Kuala Terengganu Homestay Langkawi Homestay Lumut Homestay Machang Homestay Petaling Jaya Homestay Pulau Pangkor Homestay Pulau Pinang Homestay Rawang homestay sandakan Homestay Seri Iskandar Homestay Sg. Petani Homestay Shah Alam Homestay Simpang Renggam Homestay Slim River Homestay Subang Jaya Homestay Sungai Buluh Homestay Taiping Homestay Tangkak Homestay Tanjung Bidara Homestay Tanjung Malim Homestay Tanjung Rambutan Homestay Telok Panglima Garang Homestay Yan Klebang Lenggeng Rombongan Sekolah Tanjong Bungah Homestay Tanjung Keling
Powered by Blogger.